Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg tilmelde mig før jeg bestiller?
Du kan tilmelde dig, så snart du er færdig med at shoppe eller tjekke som gæst. Vores registreringsproces er hurtig, gratis og sparer tid for fremtidige indkøb.

Hvordan ændrer jeg mine kontooplysninger?
Så snart du logger ind på din konto med din e-mail-adresse og adgangskode, leder det dig til dit kontooptag for at opdatere / redigere dine kontooplysninger.

Hvilke former for betalingsmetoder accepterer du?
Vi accepterer følgende betalingsformer:
Visa, Master, Discover, American Express, Paypal, Western Union, MoneyGram, Webmoney og meget mere.

Kan jeg ændre eller annullere min ordre?
På grund af vores bestræbelser på at sikre, at du modtager din ordre så hurtigt og præcist som muligt, så du kan kontakte vores kundeservice for at bede om at annullere eller ændre. Normalt vil alle ordrer ikke ændres eller annulleres efter 48 timer efter ordren.

Hvordan ved jeg, hvilken størrelse du skal vælge?
Se venligst vores komplette størrelse diagram for mænd, kvinder og børn.

Er størrelsen den samme som i mit land?
Vi opfordrer alle vores kunder til at bruge vores størrelse diagram til at vælge dine produkter. Dette er for at sikre, at du får nøjagtig den størrelse, du har brug for. Så størrelsen er måske ikke den samme som dit land standard størrelse. .

Jeg kan ikke finde svarene på mine spørgsmål, hvordan opnår jeg kundeservice?
Læs venligst fra siden "Kontakt os".

Hvordan sporer jeg min pakke, efter at den er afsendt?
Så snart din pakke er afsendt, kan du modtage en e-mail-meddelelse, der bekræfter forsendelsen. E-mailen giver dig sporingsnummeret til din pakke og et link til fragtfirmaets hjemmeside. Spor din pakke med det ordrenummer og den emailadresse, du brugte til din bestilling.

Hvad er din returpolitik?
Vær venlig at lære af siden "Return".

Skal jeg betale fragt for mine returvarer?
Ja, du er ansvarlig for at få dine returvarer tilbage til det relevante lager.
Vi anbefaler, at du får et sporingsnummer, når du returnerer din pakke. Hvis pakkerne ikke er tjekket ind på lageret, og du ikke har sporing, kan returneringen muligvis ikke behandles.

Hvordan ændrer jeg min fragtadresse?
Du kan ændre forsendelsesadressen før forsendelsen af ​​din ordre, hvilket betyder, at ordrestatus i dine "Mine ordrer" skal være i status for behandling. Kontakt os for at bede om at ændre din adresse.

Hvordan kan jeg vide, om min betaling er modtaget?
Når din betaling er modtaget, sender vi dig en besked email for at informere dig om ordren. Du kan også logge ind på din konto for at kontrollere ordrestatus til enhver tid.