Levering

Levering

Vi er glade for at fortælle dig, at vi tilbyder gratis fragt for alle ordrer, og vi vælger den bedste postplan baseret på forsendelsesadressen. Tillad venligst 1-2 dages håndteringstid. De fleste ordrer afsendes inden for 48 timer efter ordren. Hvis din ordre ikke kan behandles på grund af unøjagtige eller ufuldstændige betalingsoplysninger, kan din ordrebehandling blive forsinket med 2 arbejdsdage. Ordrer med out-of-stock varer kan tage yderligere 3 arbejdsdage til at behandle og sende.

Leveringstid = Håndteringstid + Leveringstid

Vi sender til alle dele af verden, vi vælger den bedste kvalitetskurer i henhold til kundens leveringsadresse. Så sørg for, at din forsendelsesadresse er korrekt for at sikre, at pakken kan leveres med succes.

Håndteringstid:

Normalt vil vores lager efter modtagelse af din ordre modtage din ordre, og din ordre vil indgå i distributionsprocessen. Denne proces tager normalt 1-2 hverdage. Bemærk venligst, at hvis varen du har købt er udsolgt, meddeler vi dig via e-mail, og vi bytter eller annullerer ordren i henhold til dine anvisninger. Dette tager normalt 1-3 arbejdsdage (afhængigt af, hvornår du besvarer vores email).

Forsendelsestid:

Vi tilbyder standard leveringstjeneste og standard levering er gratis. Vores mål er at levere din ordre inden for 5-10 arbejdsdage. Vi bruger normalt internationalt anerkendte kurerfirmaer som DHL, EMS, HONGKONG POST, Epack og de fleste lokale posthuse.

Vi tilbyder hurtig leveringstjeneste, hurtig levering er et tillægsgebyr, afhængigt af hvilken kurér du bruger. Hastigheden ved ikke at vide, har forskellige omkostninger. Vores mål er at levere din ordre inden for 3-5 arbejdsdage.

Bemærk venligst, at du normalt modtager din ordre kort tid efter, at du har bestilt din ordre. Hvis din pakke af en eller anden grund ikke ankommer inden for den angivne tid, modtager du ikke din pakke efter 15 hverdage fra datoen for modtagelsen af ​​leveringsbekræftelsesmailen. Kontakt vores kundeservice i tide. Vi vil kontrollere status for din ordre og hvorfor.

Spor din levering
 
Du kan til enhver tid følge din ordre ved at logge ind på Min konto sektionen på hjemmesiden, vælge ordrehistorik og klikke på den rigtige ordre. Klik venligst på "Track Order", som fører dig til vores kurertjeneste, hvor du kan finde status for din ordre.
 
Normalt vil vi også sende sporingsnummer og pakke tracking adresse af din ordre til din e-mail efter udstedelse af din pakke. Så følg instruktionerne i vores ordrebekræftelses-email for at spore din pakke.

Da kurerfirmaet har brug for en vis tid til at opdatere systemoplysningerne, anbefales det, at du sporer online logistikoplysninger 48 timer efter modtagelse af sporingsnummeret. Hvis du ikke kan tjekke dine pakkedata inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af sporingsnummeret, bedes du kontakte os i tide.

Hvis du vil vide mere om Levering, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med dig.